Fantastisk vecka!

Den gånga veckan för Victory Wobbler har varit helt galen och overkligt bra!
I Tisdags var det företagargala på rosehills här i Ljusdal, där 120 personer från Ljusdals företag närvarade, inklusive UF finalister i tävlingen ‘Bästa UF-Företag i Ljusdal’. En tävling som Victory Wobbler UF blev utnämnd vinnare av! Helt underbart!

Sedan i Torsdags gick den årliga regionala UF-mässan av stapeln i Bollnäs. Montern byggdes upp med några förbättringar sedan vildmarksmässan. Även här delades det ut en hel del priser, och för att summera resultaten för Victory Wobbler UF:

1:a pris bästa vara
2:a pris bästa webbsida
3:e pris bästa uf-företag i gävleborg
3:e pris bästa hantverk
3:e pris bästa monter

Helt oväntade och fantastiska utmärkelser, varav 1:a priset i tävlingen bästa vara direktkvalificerar mig & Victory Wobbler UF till SM i ungt företagande 6-7 maj på stockholmsmässa, älvsjö!!

Framgångarna har renderat i galet många beställningar, eftersom att jag sålde slut på dom flesta färgerna för några veckor sedan har jag just nu ca. 25 st beställningar att tillverka, jätte kul! :)
/Victor

Regionalamässan2013

Summering av Vildmarksmässan 2013

Vildmarksmässan 2013 är efter fyra dagar med mycket intressant folk nu över. Det gick mycket bättre än förväntan för Victory Wobbler, ca 300 fler personer än tidigare vet nu om Victory Wobbler UF, och ca 100 stycken av dessa innehar ett visitkort. Försäljningen flöt även på bra, 10+ sålda!

Häromdagen uppdaterade jag även webbsidan med dom nya färgkombinationerna som nu finns att beställa.
JUST NU - tillverkning & förberedelse inför regionala UF mässan den 21 mars.
Välkomna till höghammarhallen i Bollnäs mellan klockan 12-18!

/Victor

DSC_4514

Vildmarksmässan 2013

Besök Victory Wobbler UF på Vildmarksmässan 2013!

Efter att ha haft kontakt med Vildmarksmässan i några månader blev det i veckan klart att dom är generösa och sponsrar Victory Wobbler UF med en mässmonter!
Spänd och full av förväntan ser jag fram emot dessa dagar, 7-10 mars i Älvsjö.

Välkomna till monter B17:13!

edrum_uploaded_image_2012_11_7_Logo_vit_560x270_jpg_360_9999_

 

Tillverkning, tillverkning, tillverkning!

Det är just nu full fart i Victory verkstaden, nya färgmönster utprovas tillsammans med produktionen av wobblers.
Allt går samtidigt lite långsammare med tanke på att jag bröt armen förra veckan, dålig tajming! Dock bara fyra veckors läktid, och det går faktiskt helt okej att tillverka ändå.

Jag håller även på att förbereda en muntlig presentation av företaget tills på fredag, då finalen av tävlingen ”Bästa UF-företag i Ljusdal” går av stapeln. Laddad!!!
Mycket på gång som sagt, återkommer inom kort!

Skitfiske!
/Victor

bild1  bild

 

Äntligen!

Nu är äntligen webbsidan lanserad, efter några veckors hårt arbete. Även facebooksidan är släppt – gå in och gilla oss! :)

Första riktiga prototypen blev även klar i helgen, jäkligt nöjd..

/Victor